Firma Sokołów S.A. zaprezentowała swoją najnowszą linię produktów „Uczta Qulinarna”. Wołowinę tej marki przyrządzał niekwestionowany autorytet i amerykańska sława sceny kulinarnej – John Csukor, a także zwycięzca pierwszej edycji Top Chef, Argentyńczyk – Martin Gimenez Castro. To wciąż niedoceniane w Polsce mięso zostało następnie powierzone najlepszym kucharzom, którzy wykorzystali swoją kreatywność i umiejętności, aby pokazać nowatorskie metody jego przyrządzania.
Przy stanowiskach warsztatowych stanęli najlepsi kucharze i restauratorzy z Polski. Festiwal zakończył się panelem dyskusyjnym, podczas którego eksperci wymieniali poglądy na temat wołowiny kulinarnej, jej wartości odżywczych, a także poziomu spożycia w Polsce oraz obecności na polskiej scenie kulinarnej.
John Csukor - gdyby nie był kucharzem, zostałby… testerem samochodów europejskich.
Na szczęście jednak został kucharzem, a firma Sokołów S.A. korzysta z jego doświadczenia i mądrości.